Om mig

Psykolog Lone FelbyJeg er født i 1969, uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1997 og autoriseret af Psykolognævnet i 2005.


Jeg har i 2013 etableret egen praksis efter mange års arbejde i kommunalt og privat regi.


Jeg har mere end 10 års erfaring med at hjælpe mennesker med forskellige former for psykiske problemer og med at hjælpe psykisk sårbare tilbage på arbejdsmarkedet. Før dette har jeg i en årrække arbejdet indenfor erhvervspsykologien med kompetenceudvikling, rekruttering mm.

Den røde tråd i arbejdet har været at igangsætte udviklings- og forandringsprocesser gennem individuelle samtaler, gruppeforløb og undervisning.


Siden 2013 år har jeg arbejdet med stresshåndtering, dels i individuelle forløb og dels på stresshåndteringskurser. Jeg har efterhånden hjulpet rigtig mange stressramte og psykisk sårbare - mennesker med angst eller depression eller andre former for psykiske problemstillinger. Jeg har tit fået at vide, at jeg har en god indlevelsesevne og at jeg hurtigt får etableret den tryghed, som gør det muligt at skabe erkendelse og forandring. Mit udgangspunkt er altid at finde frem til det, som virker for den enkelte.


Jeg tror på, at alle mennesker har ressourcer, også selvom de i perioder kan opleves begrænsede, fastlåste eller svære at få øje på. At hjælpe med at finde eller genfinde de ressourcer og se mennesker komme videre i livet er er et givende og livsbekræftende arbejde.


Psykolog Lone Felby   tlf.: 40 42 62 72   mail: lonefelby@gmail.com     

CVR: 35280200